Over ons

’s Nachts heerlijk slapen, overdag ergonomisch zitten

De Bedstee uit Herselt specialiseert zich al meer dan 20 jaar in heerlijk slaapcomfort en ergonomische zetels. Klanten mogen rekenen op een uitgebreide begeleiding waarbij we op basis van je klachten, wensen en verwachtingen je ideale bed of ergonomische zetel samenstellen. Naast het zit- en ligcomfort besteden we veel aandacht aan stijl en uitstraling. Wij kiezen uitsluitend voor Europese topkwaliteit.

 

Strenge selectie van kwaliteitsmerken

Al sinds onze opstart in de jaren ’90 kiezen wij voor Europese kwaliteitsmerken.  Alleen met kwaliteit  ben je zeker van een langdurig zit- en slaapcomfort, zo leert onze ervaring. 

We spenderen in ons leven veel tijd al zittend in een zetel of liggend in bed. Een investering in een comfortabel bed of een ergonomische zetel betaalt zich dubbel en dik terug door een betere gezondheid, een hoger welbevinden en meer vitaliteit. 

 

Totaalbegeleiding

Klanten mogen bij De Bedstee rekenen op een totaalbegeleiding. Allereerst luisteren onze slaap- en zitexperts naar mogelijke gezondheidsklachten en bespreken we uitgebreid je persoonlijke slaap- en zitgewoontes. 

Vervolgens stellen wij op maat het ideale bed of ergonomische zetel samen. Daarbij krijg je alle ruimte om de verschillende mogelijkheden te proberen en te testen in onze showroom. 

Wij leveren en plaatsen onze bedden en ergonomische zetels volledig gratis. Ook voor de naservice kan je altijd op ons rekenen.

Maak je afspraak in onze showroom.

Of kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren.